Viikonloppu alkukotona

Viikonlopuksi lähdin Kiiran kanssa alkukotiin. Samalla testailtiin kaverilta saatuja oikeita autovaljaita, ja ne kyllä menivät ainakin päälle paljon helpommin kuin nuo pentuvaljaat mitkä Kiiralla on ollut..

Ja kyllähän ne toimivat ihan käytännössäkin:

Käytiin lauantaina vähän lähimetsässä käveleskelemässä ja Kiira oli aivan innoissaan kun pääsi sammalmättäiden väliin poukkoilemaan :) Kiira löysi jostain kuusen alta muovisen mukin ja toi sen melkein minulle! Heittelin mukia pariin otteeseen ja kyllä se melkein aina siihen lähistölle tuli takaisin :) Ei Kiira ihan vielä tunnu noutamisen ideaa hoksaavan, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa..

Mentiin myös käymään Oulujoen rannassa ja Kiira räpisteli onnessaan rantavedessä, oli niin tohkeissaan että säntäsi sitten jopa ihan kunnolla veteen – ja kävi uimassa!! :D Olikin nimittäin sen verran syvää että piti uida rantaan. Eikä tuntunut menoa hidastavan. Säntäsi siskon taloonkin sisälle kun siellä oli teinejä ovenraossa, pikkaisen hävetti hakea märkää koiraa sieltä takaisin… Siskon mies oli saanut kaadettua hirven, käytiin sitäkin vilkaisemassa kun miehet sitä nylkivät tallissa. Hieman meinasi Kiiraa se pelottaa, vaikka selkeästi uteluttikin. Mutta lisää luita siis Kiirallekin luvassa, jee! Ja setä jo suunnitteli että ensi syksynä lähdetään sorsametsälle kun on kerran noutava koirakin :)

Illalla käytiin taas saunassa ja pesin Kiiran samalla. On se niin rassukan näköinen märkänä:

Hieman piti haukahdella saunassa, eikä se siellä kauaa viihtynyt kuumuudessa. Hiustenpesuun se olisi halunnut osallistua, tuli alle niin että sai shampoota naamaansa eikä ollut moksiskaan :D On se hölmö kaveri. Meni sitten lopulta kiltisti kylppärin matolle torkkumaan ja odottelemaan.

Inka tuntuu pelkäävän Kiiraa enemmän kuin Kiira Inkaa sen viime viikonlopun insidentin jälkeen. Ei olla päästetty niitä nyt lähelle toisiaan, Kiira on katsellut keittiöstä kompostikehikon takaa kun Inka on epäluuloisena hiippaillut sisään ja ulos. Inkalta pitäisi leikata kyllä kynnet, jos se vähän ehkäisisi vastaavia onnettomuuksia jatkossa :/ Pihallakin Inka sähisi ja moukui kauempana kun Kiira olisi halunnut häntä heiluen mennä tervehtimään. Ei tainnut paljoa oppia viime kerrasta…

Tänään sunnuntaina käytiin iltapäivällä Valkeisilla treffaamassa Leeviä ja Riimiä. Kiira oli taas kuin karvapallo-ohjus, sinkoili pitkin ja poikin ihan tohkeissaan :)

Tehtiin Kiiralle myös vähän harjoitusta damin kanssa, voisi jatkaa harjoittelua kotonakin ja lähtä tosiaan ihan alkeista. Että damista kiinnostumisesta palkitaan ja siitä lähdetään pikku hiljaa vaikeuttamaan hommaa. Illalla Kiira onkin ollut aika väsynyttä tyttöä, viimeiset silmätipatkin sain laitettua suht kivuttomasti. Huomenna saakin alkaa antamaan toista matokuuria, kun viikon päästä saadaan toiset rokotukset. Ja keskiviikkona pentukerhoon! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation