Kiira 15vk, pentukerhoa ja metsässä kirmailua

Tällä viikolla on välillä mennyt jo todella mukavasti päivällä Kiiran kanssa, reippaasti on tehnyt pihalle tarpeet ja syönyt, ja olen ehtinyt peräti tunnissa takaisin töihin (ja syödä itsekin tosiaan siinä ajassa). Kiira on aivan ihastunut maksalaatikkoon, meinasi tunkea lautaselle kun sitä oli jonain päivänä ruokana :D Laitoin vähän Kiirallekin ruuan joukkoon ja sen piti sitten käydä moneen kertaan käydä nuolemassa kuppi puhtaaksi syönnin jälkeen, hih.

Keskiviikkona käytiin Akuutin pentukerhossa katsomassa muita pieniä koiria, ja oltiin siellä isojen rotujen puolella (ne pienet oli oikeesti tosi pieniä). Kiira meinasi vähän jäädä isompien jalkoihin, mutta loppua kohden rohkaistui enemmän kirmailemaan muiden kanssa.

Huvitti kun siellä oli mm. saksanpaimenkoira, labradori, pari rotikkaa ja boksereita, joista ainakin ensin mainitut melkein kaksi kertaa Kiiran kokoisia :)

Kiira jossain vaiheessa oli sitä mieltä että hänetkin pitää huomata ja alkoi haukkumaan… Hävetys :)

Punnitsin Kiiran samalla reissulla, ja vaaka sanoi painoksi 8kg. Alkaa olla jo iso tyttö!

Torstai-iltana käytiin treffaamassa Annaa ja Leeviä Valkeisilla, ja oltiin jo hetken tyytyväisiä kun ei satanut vettä ja koirat olivat kuivia.. Mutta tietenkin sieltä löytyi sitten pienen järven kokoinen rapakko mihin molemmat koiruudet ryntäsivät innoissaan uudestaan ja uudestaan, joten se siitä kuivuudesta sitten :P

Lauantaina jätin Kiiran äidille hoitoon päiväksi ja menin itse kuunteluoppilaaksi NOME-koulutukseen Valkeisille. Oli ihan mielenkiintoista, vaikka tulikin ihan kohtuullisen kylmä seisoskellessa kalseassa kelissä.. Iltapäivällä vein Kiiran lähimetsään juoksentelemaan, ja innoissaan se kirmaili ees ja taas. Malttoi vähäksi aikaa kuitenkin pysähtyäkin niin sai pari kuvaa näpsittyä :)

Sunnuntaina ei onnistuttu tapaamaan muita tollereita, mutta kävin Kiiran kanssa kaksistaan Valkeisilla kävelemässä (Kiira tosin juoksi). Taisi muiden koirien jäljet siellä haista ;) Loppuvaiheessa Kiira löysi vielä ihanan ojan missä oli kiva käydä vähän räpiköimässä… Metsäreissujen jälkeen uni sitten maittoikin hyvin.

Olen muuten onnistunut leikkaamaan Kiiralta kynsiäkin ihan yksinäni, yhtenä iltana syötin sille melkein koko iltaruuan kuivina nappuloina samalla kun napsin 4 kynttä :D Jospa se siitä..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation