Kiira 14vk, toipumista ja harjoittelua

Kiira on toipunut varsin hyvin. Tipat taisivat alkaa vaikuttaa heti samantien :) Silmä ei ole punoittanut eikä rähminyt, mikä on ollut todella suuri helpotus. Tippojen laittaminen on ollut vähän oma operaationsa, mutta nyt perjantai-iltana sain ne ihan yksinkin laitettua! Miten reipas pieni koira minulla onkaan :)

Eilen Kiira täytti kokonaiset 14 viikkoa! Hui. Noista kasvukuvista itsekin alkaa huomata että kyllä on pienokainen alkanut kasvattaa raajojaan :o Painoa on tällä hetkellä noin 7,7kg.

Hankin Kiiralle myös vauvva-ammeen pesua varten :D Kuivaharjoittelu ei Kiiraa tosin oikein meinannut miellyttää, jostain syystä amme vaikutti kauhean peloittavalta, tai ainakin sinne meno.. Vieressä sentään saattoi poseerata (tosin kameralle piti silti vähän haukkua).

Luopumista (“jätä”-käsky nami kädessä) ollaan harjoiteltu nyt säännöllisesti ja se alkaa sujua ihan mukavasti. Pikkuhiljaa voisi vähän sitä vaikeuttaakin ehkä. Ruokakupilla ollaan myös harjoiteltu kärsivällisyyttä, eli nyt parina päivänä olen istuttanut Kiiraa paikallaan kun kuppi on lattialla, ennenkuin annan luvan syödä. Mahtavaa huomata, miten se tajuaa asioita (ainakin välillä) :) Ulkoa rapaisena tullessakin malttaa hienosti tulla oven edessä olevalle pyyhkeelle odottamaan kuivaamista, kun sanon että “tassut”. Varsinainen tassupesukin sujuu ihan kohtuullisesti, vaikka pieni pesuvati ei kauheasti Kiiraa miellytäkään. Toivottavasti tuon uuden ammeen kanssa sekin hieman helpottuisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation