Pikku toipilas

Soitin aamulla eläinlääkäriin ja sain ajan puoliltapäivin, tuumasivat että ihan hyvä tulla näyttämään niin katsovat onko kaikki ok. Sain tehdä työpäivän kotoa käsin, mikä helpotti tosi paljon. Kiira ei ole oikein malttanut syödä, eilen illallakaan, mutta veikkaan että johtuu siitä kun on saanut olla viikonlopun koiraseurassa ja nyt piti olla taas yksinään. Onhan tuo muuten ollut kuitenkin ihan virkeä, silloin kun ei ole nukkunut :)

Lääkärissä oli levotonta, odotushuone täynnä koiria ja Kiira olisi halunnut päästä leikkimään. Tutkimushuoneessa tarvittiin apukäsiä että lääkäri sai laitettua väriainetta Kiiran silmiin ja pystyi katsomaan onko niihin tullut vahinkoa. Vasemman silmän sisäluomessa oli kuulemma ihan pieni repeämä, minkä pitäisi kyllä parantua ihan hyvin. Saatiin viikon silmätippakuuri, ja eläinlääkäri naureskeli että päästään ihan kotonakin harjoittelemaan tippojen laittamista. Ou jes. Siinä kävi joku silmäspesialistikin vilkaisemassa, ja sanoi että noin pientä naarmua ei kannata ruveta ompelemaan tai mitään, paranee itsestään. Mutta voi olla että joskus myöhemmin (vuosienkin päästä) sitten alkaa vaivaamaan, jos tulee arpikudosta ja alkaa ärsyttää silmää. :( Toivottavasti tuo nyt paranee ilman mitään ihmeempiä. Perhana että pitikin sattua näin. Tosin eläinlääkäri totesi että aika vähällä päästiin.

Eläinlääkärireissun jälkeen käväisiin moikkaamassa työkavereita Noksun pihalla ja Kiira sai monta uutta ihailijaa :) Mutta mikäs ihme tuo nyt on, kun toinen on niin suloinen <3

Illalla taas haravoitiin Kiiran kanssa pihalla ja Kiira aloitti uuden kuopankaivuuprojektin aidan vieressä. Pääsi sitten tassupesulle kun tultiin sisälle, oli ihan multainen koko koiruus. On kyllä ihan kiitettävissä määrin tehnyt pihalle kaikki tarpeensa, ja melko hyvin oppinut tuon tassujen puhdistuksen sisälletulon yhteydessä. Menee yleensä ihan itse pyyhkeen päälle makaamaan ja odottamaan makupaloja :)

Kiira on kyllä ollut vähän väsynyt, nukkunut aika paljon. Takana on kyllä kuitenkin ilmeisen vilkas viikonloppu, joten varmaan johtuu siitäkin. Ainiin, eläinlääkärin vaaka sanoi Kiiran painoksi 7.25kg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation