Pieni automatkailija

Se mun teoria herätysäänen yhteydestä Kiiran vinkumiseen oli sitten väärä, aamulla heräsin taas ennen kahdeksaa siihen että alakerrassa jollain oli IKÄVÄ :/ Mitenkähän sen oikeen opettais tuosta eroon, pitäisköhän mun koittaa herätä ja ehtiä alakertaan ennenkuin se alkaa vinkumaan? Surkiaa.

Tänään oli taas ihan älytön tuuli ulkona, meinas vähän palella kun seisoskeli aamulla pari tuntia pihalla odottelemassa että neiti suvaitsis tehdä asiansa :P Innostui taas kaivelemaan pihan reunalla ja ilmeisesti siinä touhussa sai kastemadon pyllykarvoihinsa, juoksi ympäriinsä ja yritti epätoivoisesti saada sitä irti (mutta ei onnistunut). Piti sitten avittaa, tuli mieleen että kyllähän mä sille matolääkityksen annoin mutta eikai niiden tommosia pitäis olla :D Ihan elävä pitkä liero oli, yyh.

Imurointi on näemmä hyvä keino rauhoittaa Kiira nukkumaan :D Tai ainakin piiloon.. Oli samantien sohvan alla kun kaivoin keittiössä imurin esille. Sainpahan rauhassa sitten siivoilla ja touhuta jos ei muuta.. Iltapäivällä pakkasin Kiiran taas valjaissa autoon ja ajelin alkukotia visitoimaan. Nyt tajusin ennen lähtöä tarkistaa ettei hihna kierry Kiiran ympärille kun se kääntyili penkillä, joten matkakin meni rauhallisesti. Reipas tyttö :)

Tällä kertaa oltiin hihnassa pihalla, ja Kiiraa vähän taisi ärsyttää kun olisi ollut niin paljon kaikkea haisteltavaa ettei tiennyt mihinpäin olisi yrittänyt sinkoilla.. Äitin ja isän näkeminen oli Kiirasta aivan ihanaa, ja sisällä piti seurailla molempia vuorotellen :) Eikä millään olisi malttanut nukkua vaikka selvästi väsytti. Pari tuntia Kiira oli yksikseen keittössä, kun käytiin kummipojan synttäreillä, ja ihan nätisti oli osannut olla. Vesikippo oli tosin kaadettu ja sen kanssa vähän leikitty, mutta se nyt on pientä :)

Inkaakin nähtiin, ja tällä kertaa Kiirakin jo kiinnostui että mikäs tyyppi se tuo on. Inka oli pihalla kun käytiin Kiiran kanssa pissalenkillä, ja alkoi taas pörhistelemään ja mouruamaan uhkaavasti kun näki meidät. Kiira veti hihnassa kuin heikkopäinen kun olisi niin kiinnostanut mennä katsomaan lähempää.. Inka alkoi sähisemään ja hilpaisi tiehensä, kun mentiin vissiin liian lähelle, mutta tuli kuitenkin kohta takaisin ja meni sisälle kyttäämään. Kiira olisi tahtonut leikkiä ja intoutui haukkumaankin vähän, Inka ei oikein arvostanut :)

Loppuillasta alkoi Kiiraakin väsyttää, ja kotimatka sujui helposti. Kotona piti tovi vähän riehua, mutta aika nopsaan Kiira kuitenkin väsähti ja kömpi tuttuun ja turvalliseen paikkaan sohvan alle uinumaan. On se aika lutuinen kaveri <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation