Kiira 5kk, jouluisia tunnelmia

Kiira on täyttänyt 5 kuukautta ja kasvanut kovasti. Ihan hätkähdin katsellessani parin kuukauden takaisia kuvia, niin paljon on ulkomuoto muuttunut :D Painoa on reilut 11 kiloa, säkäkorkeus noin 41cm. Päivitin uuden kasvukuvankin tuonne Kiiran omalle sivulle.

Tolleripikkujouluissa ei sitten tullut yllättäin juurikaan kuvia otettua.. Mitenpä sitä nyt kykeneekään kun iso joukko koiruuksia on koko ajan liikkeessä :D Kiira pääsi kuitenkin aloittamaan agility-uransa hienosti leikkimielisen kisan merkeissä, kierrettiin maassa olleita keppejä ja Kiira oli aivan mainio :) Myös tavaroita saatiin haettua yhdessä osatehtävässä, tosin Kiira kiinnostui vähän liikaakin hakemastani pallosta, eikä olisi millään halunnut siitä luopua.. Myös makkaransyönti sujui pikkukoiran loputtoman ahneuden avulla, ja tulimme Kiiran kanssa lopulta koko kisan jaetulle toiselle sijalle! Jee! Palkinnoksi saimme pikkupussin koiranruokaa, mutta luovutimme sen Leevi-enolle koska Kiira on vielä alaikäinen… :) Kiira näki myös ensimmäistä kertaa nuotion, kun paistettiin makkaraa kisojen jälkeen, eikä ollut moksiskaan. Vähän meinasi tosin väsy painaa, kun oli päässyt peuhaamaan isompien kanssa. Onneksi Anna-tädin syliin pääsi vähän levähtämään :)

Kiira pääsi joulukuun alussa myös leipomaan pipareita! Tässä tomera työnjohtaja valvomassa tilannetta:

Myös laadunvalvontaa harjoitettiin:

Kiira vahtipaikallaan:

“Näihin kuviin, näihin tunnelmiin, päätämme pipariraporttimme täältä tähän”

Huhhuh, kyllä se on rankkaa tuo leipominen!

Itsenäisyyspäivänä Kiira pääsi tutustelemaan akateemisen kyykän ihmeelliseen maailmaan, kun kävimme pelaamassa pikkujoulukyykkää yliopiston parkkipaikalla. Kiira auttoi hienosti kyykkien kokoamisessa, tosin hieman on ehkä vielä opeteltavaa siinä miten homma oikeasti pitäisi hoitaa.. Kaikkein kivointa oli kuitenkin ihana uusi leikkikaveri, Java :)

“Nyt kun sä katot muualle niin mä ihan huomaamattomasti voisin pölliä tän hanskan tästä…”

Parin tunnin peuhaamisen jälkeen Kiira oli niiin väsynyt! :D Hellyin jopa päästämään sen viimein sohvallekin, oman viltin päälle. Kiira oli kyllä onnellinen <3

Joulukuun toisella viikolla saatiin lunta! Paljon lunta! Parhautta!

Kiiran mielestä rappuralliin on myös aivan mainiota puhdistaa kenkien lisäksi esim. hampaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation