Kuudes päivä, riehuntaa

Aamupaino tänään 4,4kg. Ulkona on ollut kylmää ja pilvistä, joten päivällä ei tullut kovin kauaa siellä viihdyttyä. Kiira nukkui ensimmäistä kertaa yksin alakerrassa, kun siirryin itse yläkertaan makkariin nukkumaan. Yllättävän rauhallisesti oli, joskus aamukuudelta kuului vinkunaa, mutta muuten saatiin nukkua rauhassa. Vein eilen illalla seinänaapureille varmuuden vuoksi sorppa-lappuja, että eivät ihmettele jos kuuluu kiljuntaa..

Päivällä tutustuttiin astianpesukoneeseen keittiössä. Aluksi meinasi koneen ääni Kiiraa vähän pelottaa, mutta juuston avulla pelko unohtui ja lopulta se pystyi ihan nukkumaankin koneen vieressä. Reipas tyttö :)

Iltapäivällä Kiira teki Houdini-temput pihalla, ja meni verkkoaidasta läpi :O Se siis ihan oikeasti mahtui verkkoaidan reiästä, sai tungettua pään lisäksi etutassut ja loppuosa humpsahtikin sitten vaivatta toiselle puolelle. Ja kun se tuon hoksasi, niin sehän oli tietenkin koko ajan menossa läpi. Argh! Piti illalla käydä alkukotoa hakemassa loppukieppi aitaverkkoa että sen saa viriteltyä nykyisen aidan eteen limittäin, ainakin siksi aikaa kunnes tuo pikkuriiviö tuosta vähän kasvaa.

Illalla oli muutenkin ihan hirmuinen riehuntavaihde päällä, Kiira juoksi asuntoa ympäri ja hyppi ja puri kaikkea tielleen osuvaa, kävi vesikupilla loiskuttelemassa vedet lattialle, puri ja repi uutta kuppien alusmattoa, ja murisi ja haukkui uudelle motivointipallolle. Jotenkin ihan älytöntä että leluksi tarkoitettu esine pelottaa, mutta sellainen esine millä ei saisi leikkiä kiinnostaa sitten ihan yli kaiken :P Mutta ihan kiva että naapureita ei ainakaan omien sanojensa mukaan haittaa tai eivät ole edes kuulleet meiltä mitään meteliä. Vaikea uskoa että muka ovat voineet välttyä tuolta kiljunnalta o_O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation