Heppoja!

Tänään Kiira on ollut taas oma riiviömäinen itsensä, riekkunut ja purrut käsiä ihan apinan raivolla. Ja sinne sohvalle pitäis olla koko ajan menossa, eikä tietenkään korvaansa lotkauta kun yrittää komentaa sitä alas sieltä :(

Iltapäivän aikana Kiira oli saanut jotenkin pöydältä avatun karkkipussin lattialle, oletettavasti hypännyt ja vetäissyt sen mainoslehden mukana. En tajunnut asiaa kuin vasta myöhemmin kun aloin ihmettelemään miksi ihmeessä karkkipussi on lattialla.. En edes vaikka olin ottanut kuvankin syyllisestä yhden imeskellyn karkin vieressä:

Tosin oli tuossa vaiheessa muutenkin vähän kiirus, kun lähdettiin tallille katsomaan Annan hevosta. Ja Kiirahan ei tietenkään pelännyt ihan yhtään! Vissiin kuvitteli että siinä on iso koira, kun oli neljä jalkaa ja kaikkea, olisi halunnut leikkiä vaan :) Ja hyppi kovasti kun tahtoi nuuhkia turpaa. Sylissä pääsi sitten tekemään lähempää tuttavuutta ja nuoli Tiinua sieraimesta :D Pöhkö koira. Ympäristö taisi pistää Kiiran vielä enemmän sekaisin, kun joka suuntaan olisi pitänyt päästä ja vauhtia löytyi vaikka muille jakaa. Sisällä tallissa päästettiin Kiira ja Leevi vapaana temmeltämään, ja Kiirahan oli aivan onnessaan. Hevosenkakkaa, jee! Monta karsinaa täynnä puruja, jee! Heiniä, jee!

Annan syliin oli myös tunkua, kun Leevi oli sitä mieltä että “tää on mun paikka!” :D

Tallissa ollut heponen ei ollut ihan niin innostunut hieromaan tuttavuutta kuin Kiira olisi ollut:

Illalla Kiiraa sitten kotosalla hieman väsytti, ja se jaksoi nukkua taas melkeinpä kokonaisen tunnin verran..

Pitäähän sitä nukkua vähän että jaksaa sitten taas riehua.

Tämä oli kauhea uutinen:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200810088393079_uu.shtml

Ja tarkemmin asiasta täällä. Voi Muusa-parkaa, toivottavasti toipuu pian :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation