Ketterä ketunpentu

Käytiin eilen Kiiran kanssa saunassa :D Otettiin illalla mukaan kun mentiin saunaan, ja oli kyllä melko tohkeissaan. Suihkun alla piti käydä räpiköimässä ja samantien syöksyä kynnysmatolle nenä edellä puistelemaan vettä turkista.. Pestiin myös ihan shampoolla, ja sen jälkeen Kiira tuoksuikin taas hyvälle. Tosin kylppäri haisi koko illan ihan märälle koiralle :P Jännä juttu miten siirrettiin se haju Kiirasta sinne..

Saunan jälkeen Kiira riehaantui haukkumaan minulle, en tiedä eikö se sitten tykännyt siitä että mulla oli pyyhe päässä, vai siitä että koitin ottaa siitä kuvia, vai mikä lie villityskohtaus iski…

Komea punkkarikampauskin Kiiralle saatiin vahingossa:

Piti kiivetä sohvalle pakoon kun paljaat varpaat tuntuivat kiinnostavan vähän liikaa, ja siinä kieppuessaan Kiira sitten pyyhälsi ensimmäistä kertaa sekin sohvalle asti :O Piti äkkiä palauttaa se takaisin lattialle, ja toivoa ettei ihan heti olis uusimassa temppuaan.

Tänään oli historiallinen aamu, kun heräsin ennen Kiiraa :o Pääsin ihan alakertaan asti laittamaan keittiöön valot päälle, ennenkuin Kiira kömpi häkistään silmät ristissä keittiön ovelle. Se on nyt alkanut enemmänkin näemmä nukkumaan tuolla omassa pedissään, mikä on kyllä ihan positiivinen asia.

Päivällä kun käytiin vähän jaloittelemassa, Kiira löysi pihan aidan takaa jostain huovutetun pallon missä oli kulkunen sisällä. Vähän aikaa piti mietti että mitäkä, mutta tulin siihen tulokseen että tuskinpa tuota kukaan kovin paljon kaipailee ja annoin Kiiran pitää sen. Se onkin ollut illan suuri hupi, juosta kilisevän pallon perässä ympäri kämppää. Alkukotonakin Kiira on kovin viehättynyt Inkalle ostettuihin kissanleluihin, tuo oli vähän samaa sarjaa :)

Ja oivoi sentään, tässä illan viimeisinä tunteina Kiira nyt sitten tohinoissaan pääsi taas sohvalle. Ja vielä useampaan kertaan. Ei kyllä enää hyvä heilu, mihinkähän ihmeeseen nämä kaikki tavarat laittaa turvaan :/

2 Thoughts on “Ketterä ketunpentu

  1. alive on 07.10.2008, at 13:15 said:

    Mutmut, missä kuvat?-)

  2. Anna on 07.10.2008, at 13:21 said:

    Kuvat tulee heti kun ehdin purkaa ne kamerasta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation