Toinen päivä

Oi ja voi. Toinen päivä Kiiran kanssa alkoi melko samoissa merkeissä kuin edellinenkin. Kiljuntaa ja lisää kiljuntaa. Ja itsellä kauhean neuvoton olo ja tunne siitä että teenköhän nyt jotain ihan todella väärin. Kiira oksensi eilen illalla nappuloita pienen määrän keittiöön matolle, ja sama toistui nyt aamulla ulos. Olisikohan saanut liikaa riehuntaa ruoan jälkeen? Toivottavasti kyse ei ole mistään vakavammasta.

Aamuriehunnan ja syömisen jälkeen Kiira väsähti ja nukkui kolmisen tuntia. Heräämisen jälkeen hieman touhuttuaan Kiira osasi hakeutua keittiöön paperin päälle pissalle \:D/ Ja kakatkin tuli suurimmaksi osaksi toisen paperin päälle \:D/ Jospa tää tästä, kehujen kera. Yhden aikoihin koitin tarjoilla taas ruokaa, mutta ehkä noin puolet siitä kelpasi. Laitoin vähän raejuustoakin joukkoon (teelusikallisen ehkä), ja se tuntui ainakin maistuvan. Ja tokihan tuli jälleen kiljuntaa ja ulvontaa syödessä :/

Syönnin jälkeen leikittiin vähän ja käytiin pihalla, ja Kiira pissasi taas hienosti ulos. Naapurin pihalla oli aidan takana siili! Voi että Kiira säikähti, kiljahti ja juoksi ovelle, mutta tuli sitten takaisin katsomaan ja ihmettelemään kun jäin paikalleni juttelemaan siilille. Taisi kyllä sekin säikähtää, kauhea sähinä ja säksätys ennenkuin veti itsensä piikkipalloksi. Kiira meinasi uikuttaa vielä sisälläkin, mutta leikittiin vielä tovi ennenkuin pikkuinen taas väsähti. Jaksoihan se melkeen 1,5h olla hereillä :)

Parin tunnin nukkumisen jälkeen Kiira taas heräili ja touhusi toiset 1,5h josta suurin osa oltiin pihalla kun oli niin hieno aurinkoinen sää. Ei tuolla mikään lämmin ole, mutta ihan inhimilliset olosuhteet kuitenkin. Pallon kanssa oli kiva touhuta ja kukkapenkissä nuuskutella, ja välillä piti tulla syliin vähän lepäämään. Naapureitten kovaääniset kakarat herättivät ihmetystä, tuossa kun on sisäpiha ja leikkipaikka muutaman metrin päässä meidän aidasta. Ja jossain naapurustossa haukkui koira, se vaikutti hieman pelottavan. Kiira tutustui oikein reippaasti jo keväällä hankittuun kuljetushäkkiin ja pentumakuualustaan, ja otti lyhyet koeunet häkin sisällä kun istuin vieressä.

Nukkumaan ei ole malttanut ruveta kunnolla vaikka selvästi väsyttäis, ja ruoka ei vaan maita. Lisäksi vaikuttaa siltä että ulkona olis nyt niin paljon kaikkea kivaa että oma nimikin on unohduksissa. Ja sohvalle pitäis päästä. Vähän tuntuu että tästä voi tulla yllättävän vaikeaa pysyä lujana sohvakiellon kanssa kun toinen tulee viereen tapittamaan nappisilmillään..

Iltasella Kiira nukkui tunnin verran, kävi juomassa, sitten yleistä järsimistä, torkkumista ja riehumista klo 2040 asti (pissat paperille, kakat väärään paikkaan, jee) ja sitten tuli taas väsähdys. Yleistä kiljumista on ehkä ollut jo vähän vähemmän, ruokailu tuntuu vaan edelleen kirvoittavan surkeaa volinaa. Normaali juusto tuntui kelpaavan, yhden viipaleen annoin pieninä palasina ja harjoiteltiin vähän istumista sen avulla ;) Voi että toivon että huomenna tuo oikea ruoka maittaisi jo paremmin, kauhean stressaavaa tämmöinen kun ei tiedä saako toinen tarpeeksi ravintoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation