Pilkkimässä

Olipa rankka päivä koirille tänään, käytiin Jäälissä kavereitten kanssa pilkkimässä ja karvaiset kaverit pääsivät mukaan. Hankin Taikalle halvan talvimanttelin kun arvasin että siellä tulee kuitenkin kylmä pitemmän päälle, ja totesin että vaikka kuinka yritin mittailla niin ihan liian iso tuli sitten kuitenkin ostettua :P Ensi talvena sille pitää kuitenkin hommata kunnollinen ja oikeankokoinen takki, koska tuo jää sitten pieneksi, joten voihan höh. Vaan kylläpä tuo nyt asiansa ajoi paremman puutteessa.

Taika talvitakissa

Vähän jänskätti etukäteen miten Taika reagoi autokyytiin, kun ollaan sen kotiintulon jälkeen vaan möllötetty kotosalla eikä olla käyty missään ajelulla. Yllättävän hyvin sekin sitten kuitenkin meni, kun nakkasin ne vaan Kiiran kanssa samaan häkkiin auton perään, vähän alussa tuli vinkumista mutta rauhoittui aika nopeasti. Kiiralla on tosin ollut nyt käytössä vaan kankainen kevythäkki, joten jossain vaiheessa on varmaan vähän pakko hankkia joku kunnollinen kuljetushäkki kun tuo pentuhan syö ittensä ulos tuolta muuten. Variocagea olen jo pitkään miettinyt, mutta en ole vielä raaskinut pistää tilaukseen.

Pilkkireissulla riitti tosiaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita: pitkän päivän päätteeksi porukan saalis oli kokonaista yksi (1) kappale ahvenia, jonka Kiira törkeästi varasti samantien kun se oli nostettu ylös. Alkupaniikissa luulimme että siinä oli vielä koukkukin kiinni (aaaargh), mutta onneksi olimme väärässä. Itellä meinasi olla huumorintaju koetuksella kun yritin saada Kiiraa kiinni sen juostessa pitkin järveä, mutta sillä ainakin oli hauskaa :P

Kiira kalavarkaissa

Ennen lähtöä kasailin kamppeitani rantamökissä kun muut olivat koirien kanssa ulkona, Kiira oli kuulemma sillä välin meinannut lähteä joidenkin ohi hiihtäneiden ihmisten perään mutta oli tullut vikkelästi takaisin kuultuaan taikasanan NAKKI!! Kaverit pahoittelivat että olivat joutuneet improvisoimaan vaikka mitään nakkeja niillä ei ollutkaan, tuumasivat vaan että “oot tainnut käyttää sitä sanaa ennenkin” :D

Kiira ja Taika pilkillä

Kotiinpäästyä residenssissä oli sitten kaksi varsin väsynyttä koiraa, Taikakaan ei korvaansa lotkauttanut kun kävin Kiiran kanssa saunassa, vaan nukkui sillä aikaa tyytyväisenä olohuoneessa sohvan alla.

Väsynyt pilkkikaveri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation