Kiira 7kk, ystävänpäivää

Käytiin Kiiran kanssa Oulun tollereitten ystävänpäivälenkillä, ja myöhästyttiin melkeinpä koko hommasta kun jäätiin moottoritielle jumiin juuri ennen Kuusamontien ramppia sattuneen kolarin takia. Semmoisen 40 minsaa jouduttiin ootteleen autossa, ja Kiira meinasi hermostua siinä vaiheessa kun muista autoista tuli porukkaa ulos tupakalle tai muuten vaan haahuilemaan. Alkoi siis haukkumaan :/ Ehdittiin kuitenkin pikaisesti moikkaamaan muita tollereita, ja Kiira pääsi Tähden (Wellamon Terhenneiti) kanssa telmimään hetkeksi järven jäälle.

Käytiin myös meillä alkukotona (“mummulassa”, haha)

Otettiin myös pari 7kk kuvaa, ja mitattiin Kiira. Säkäkorkeus on nyt 44cm, ja painoa 12,7kg. Hieman meinaa ahdistaa, kun on tullut kommenttia Kiiran ulkomuodosta, se on kuulemma liian lihava :( Paino ei ole kuitenkaan mitenkään hurjasti sillä noussut, ja tällä hetkellä se ei saa kuin desin ruokaa kahdesti päivässä + hieman jauhelihaa + palkkionamit. Eikä se ole kyllä hoikistunut. Tuota turkkiakin sillä tuntuu olevan vaikka muille jakaa, joten se saa Kiiran näyttämään vieläkin muhkeammalta. En oikein tiedä mitä asialle oikein pitäisi tehdä, pakkohan sille kuitenkin ruokaa on antaa.

Korvakarvat on kyllä pysynyt Kiiralla kivasti kuosissa, vaikka ei olla pentutreffien jälkeen niitä trimmailtukaan.

Kiira seisoo:

Kiira makaa:

Huomenna alkaa toko-kurssi! Meinaa vähän jänskättää.. Aika paljon kyllä osataan jo kotosalla tehdä noita juttuja, mitä kurssillakin käydään läpi, mutta taitaa olla melkoisen paljon haastavampaa kun paikalla on paljon muitakin koiria. Pitää lastata taskut täyteen nakkeja että saisi Kiiran huomion kiinnitettyä itseensä :D

Ja muutaman viikon päästä lähdetään Piteåån Kiiran ihkaensimmäiseen näyttelyyn! Tuli tällä viikolla numerolaput ja ohjeet, ei ole kuin 3 tolleripentua siellä sitten. Anna ja Leevi ovat myös lähdössä. Toivottavasti olis useampikin Hummelviikkari, olis kauhean kiva nähdä taas Kiiran sisaruksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation