Hierontaa ja rekisteröintihommia

Kennelliitosta tupsahti 70 euron lasku tuontikoiran rekisteröintimaksua. Muuten ihan kiva mutta nimessä oli ylimääräinen välilyönti (“HUMMEL VIKSGÅRDENS MAJESTIC TAIKA”). Voihan huoh, pitää ilmeisesti soitella perään että ette kai te oo tosissanne nyt tämän kanssa.

Kiiran kanssa käytiin tänään toista kertaa hierojalla Akuutissa. Siellä on ollut nyt koirahierojaopiskelija jolle on päässyt ilmatteeksi, ihan mukava kokemus kaikenkaikkiaan. Kiiraa vähän jänskätti vieläkin, takapäätä ei kunnolla saatu rentoutettua tälläkään kertaa ja nyt vaikutti siltä että vasemman takajalan reisilihaksessa saattais olla jotain kipua kun sen käsittelyyn reagoi (ts. nosti päätään) vaikka kuulemma itse lihaksessa ei mitään poikkeavaa tuntunutkaan. Pitää nyt itse seurailla tilannetta ja venytellä kotioloissa, jos se siitä tokenis (ja näkeepä sitten että reagoiko ees mun käsittelyyn mitenkään). Totesin myös samalla reissulla että Kiira on laihtunut pennun tulon jälkeen yli puoli kiloa, painoi nyt enää 14,4kg :o Erittäin hyvä juttu tämä, sillä onkin ollut vähän ylimääräistä painoa jo pitemmän aikaa. Varasin myös torstaiksi penskalle ekan rokotusajan, hui kun aika on mennyt nopsaan!

Penskan kanssa ollaan tänään sylitelty moneen otteeseen, olin ihan tippa linssissä kun se nukahti illalla syliin sohvalla istuessani <3 Tähän saakka se ei kovin pitkiä aikoja ole sylissä viihtynyt vaan alkanut aina kitisemään ja rimpuilemaan pois, joten oli kyllä hyvinkin liikuttavaa nyt sitten :) Lisäksi Taika on aivan tohkeissaan kun sen kanssa harjoitellaan juttuja, ollaan treenailtu istumista ja maahanmenoa viime päivinä. Koin pienen piston omatunnossa kun luin mitä kaikkea Taikan siskot jo osaavat, joten aattelin että jospa tuota itsekin koittais jotain treenailla ettei se kasvais ihan pellossa :D

Kiira ja Taika pihalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation