Ensimmäiset rokotukset ja vierailut

Torstaina saatiin Taikan paperit takaisin Kennelliitosta, juuri sopivasti ennen ensimmäistä eläinlääkärikäyntiä (ja kyllä niillä tosiaan oli alunperin ollut siinä nimessä ylimääräinen välilyönti, mutta korjasivat asian kun soitin sinne). Postissa tuli myös Ruotsista Rasbok 2013, kun lähetin Kiirankin tiedot sinne. Olipa tosi mukava katella tuttuja ja tuntemattomia tollereita sieltä, kirjasta löytyy yhteensä 454 ruotsinsukuisen tollerin kuvat ja tiedot. Kivasti oli Kiirankin sisaruksia siellä edustettuina :)

Torstaina meillä oli tosiaan Taikan eka rokotusreissu ja penskan paino 12-viikkoisena oli 7,7kg! Kiira on samanikäisenä painanut 6,1kg ja ollut 14 viikkoa painaessaan saman verran kuin Taika nyt. Kasvatan mammuttia… Eläinlääkärin kommentti oli että “tämäpä on eläväinen tapaus” – no ei kai :D Kiira sai samalla reissulla kennelyskärokotteen nenään! Näytti pelottavalta, mutta Kiira itse ei juurikaan asiaan edes reagoinut. Kaikki oli kunnossa ja vaikka oli kädet täynnä koiria niin ihan (suhteellisen) hyvin meni. Kahden viikon päästä meillä on sitten Taikan ensimmäinen pentukerhoiltama, että sitä odotellessa. Jostain syystä muuten näköjään eläinlääkärin lapuissa oli sama typo Taikan nimessä kuin Kennelliitossakin aluksi, mitä on tämä?! Pitää muistaa seuraavalla kerralla kysyä tuosta.

Otin Taikan mukaan myös Kiiran agilitytreeneihin torstai-iltana kun en viitsinyt tuon rokotuksen jälkeen jättää sitä yksin kotiin. Oli aivan onnessaan siellä kun oli niin paljon uusia ihmisiä ja koiria ja jee. Kiira oli myös ihan onnessaan kun pääsi taas Johannan kanssa radalle, itse parantelen edelleen tuota murtunutta jalkaani. Näytti kyllä tosi hyvältä meno, toivottavasti pääsen minäkin vielä treenaileen. En ole viitsinyt ilmoittaa Kiiraa nyt mihinkään kisoihinkaan kun ei vielä tiedä miten tässä toivutaan. Harmittaa kyllä, nyt pääsiäisen aikaan olis ollut useammat epiksetkin ja agilityseminaari johon ilmoittauduin sitten vaan kuunteluoppilaaksi taas.

Perjantaina käytiin Taikan kanssa ekaa kertaa mummulassa.

Taika ja Kiira mummulassa

Muuten meni hienosti, mutta loppuvaiheessa tarkkaavaisuus petti ja Taika pissasi matolle. Höh. Tyypit oli molemmat aika väsyneitä kaiken riekkumisen jälkeen.

Väsy yllätti

Tässä kuvassa muuten näkyy aika hyvin tuo Taikan silmien väri, sillä on nimittäin vihreät simmut :)

Green eyes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation