Edistystä …tai sitten ei

Hahaa meninkin kehumaan miten rauhallisesti Taika yksinään kotona on odotellut jos ollaan Kiiran kanssa jossain, viime sunnuntaina oli kotona odottamassa yllätys kun Taika oli repinyt huoneensa oven edestä suoja-alustat osittain pois, pissannut lattialle ja vielä kaatanut vesikupin siihen kaiken komeuden päälle <3 Siinäpä sitten saikin jonkun tovin luututa lattiaa ja kuivatella lattian suojana olevaa vahakangasta… Ja yksi ilta oli nakannut tyhjän ruokakuppinsa koiranpetiin sillä aikaa kun oltiin Kiiran kanssa lenkillä. Liekö ollut tylsää vai protestoikohan se oikeasti tuota yksin jäämistään :|

Koin pienen ahaa-elämyksen ruoka-asian suhteen ja nyt ollaan syöty nappulat turvotettuna. Tuntuu muuten sekin auttavan tuohon ilmavaivaongelmaan. En tiedä miten en muka heti muistanut että Kiirakin söi penskana nappulansa turvotettuina, höh :( Vähensin myös ruokinta-aikoja neljästä kolmeen, kun ruoka-ajat tuntuivat aina venyvän niin myöhään että meni ihan höpöksi.

Olen nyt vihdoin ja viimein päässyt omaan huoneeseeni nukkumaan yöt, Taikakin on rauhoittunut aika nopeasti nukkumaan vaikka joutuukin nyt olemaan huoneessaan yksinään. Aluksi yritin jättää Kiiran sinne kaveriksi, mutta se oli asiasta niin kovasti eri mieltä että se oli pakko päästää pois sieltä. Vaikka naapurit ovatkin väittäneet ettei kiljunta kuulu seinän läpi, niin epäilen että kuuluu kuitenkin eikä minuakaan kauheena naurata aamuyöstä kuunnella mitään möykkää täällä :|

Painihommia

Ollaan tutusteltu kovaäänisiin kodinkoneisiin varsin onnistuneesti, hiustenkuivaaja oli aivan piece of nakki (pun intended) eikä imurikaan ollut niin iso mörkö kuin olin etukäteen arvellut. Kynsiäkin ollaan leikattu ja pantaan ja taluttimeen alettu totuttelemaan. Ensimmäiset pari viikkoa annoin Taikan juoksennella ulkona vapaana, mutta sitten sitä alkoi selvästi kiinnostaa vaeltelu vähän turhan kauas joten katsoin paremmaksi kaivaa hihnan esiin. Melkoista taiteilua tuo ulkona liikkuminen välillä varsinkin jos Kiirakin on mukana, mutta siltikin olen ollut ihan positiivisesti yllättynyt siitä miten kivasti penska osaa hihnassa olla. Tosin eiköhän me siltikin jouduta sitä oikeanlaista hihnakäyttäytymistä vielä treenaileen ja paljon :)

Kiira on kehittänyt erittäin ärsyttävän tavan haukkua nyt jostain syystä kaikille ja kaikelle, säikyttäen sitten Taikan siinä samalla. Ärrrrsyttävää. Varsinkin jos haukutaan omalta kotisohvalta ikkunan läpi pihan takana pyörätiellä liikkujia x( Loukkasin itse jalkani tuossa muutama viikko sitten, joten Kiiran lenkitykset ovat vähän kärsineet, en tiedä purkaako se tuolla haukkumisella turhautumistaan vai mitäkä.

Taikan paino tänään (n. 11-viikkoisena): 7 kg?!? Joo, taidetaan jatkossa vähän katella noita annoskokoja uusiksi :|

Kiira ja Taika pihalla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation